Α ΑΔΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΔΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΔΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΑΔΕΙΑ AIDS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΦΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΔΕΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ Γ ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΗΣΗ ΓΕΝΗΣΗ ΑΔΕΙΑ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΔΩΡΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ Ε.Γ.Σ.Σ.Ε ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΓΟΣΗΜΟ ΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΛΑΡΚΟ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΟΑΕΔ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΑΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ONLINE

ΠΑΜΕ Τους αγώνες του ταξικού κινήματος προσπαθεί να καπηλευτεί η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ΣΕΣ)

Το άρθρο στη σελίδα της ΣΕΣ όπου διακρίνονται οι σημαίες του ΠΑΜΕ
Σε άρθρο της ηλεκτρονικής της εφημερίδας για την Ελλάδα δείχνει φωτογραφία από κινητοποίηση του ΠΑΜΕ.
Το ΠΑΜΕ σημειώνει: «Η γνωστή οργάνωση -μακρύ χέρι των εργοδοτών και της ΕΕ- Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, που έχει παίξει πολύ βρώμικο ρόλο στην επιβολή των μνημονίων και συνολικά των αντεργατικών πολιτικών της ΕΕ στην Ελλάδα, πέρασε σε άλλο επίπεδο το ψέμα και την υποκρισία.
Έχοντας δυο οργανώσεις μέλη στην Ελλάδα, την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, που έχουν βάλει την υπογραφή τους στο τσάκισμα των μισθών και των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζόμενων, η ΣΕΣ επιχειρεί να καπηλευτεί τους μεγαλειώδεις αγώνες των εργαζομένων της Ελλάδας, στους οποίους πρωτοστάτησε το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, μέλος της ΠΣΟ και πολέμιος της γραμμής της ΣΕΣ.
Συγκεκριμένα, σε δημοσίευση της ΣΕΣ, με ημερομηνία 16 Φλεβάρη 2017, στην ηλεκτρονική της εφημερίδα equaltimes.org, και τίτλο "Οι Έλληνες Εργαζόμενοι Αντιμέτωποι με Περισσότερη Ανασφάλεια" (Greek workers face ever more precariousness), η εφημερίδα της ΣΕΣ έχει σε πρώτο πλάνο φωτογραφία από κινητοποίηση του ΠΑΜΕ(!!!), στην οποία (επίτηδες ή τυχαία) έχουν αλλοιωθεί οι σημαίες του ΠΑΜΕ. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη συγκέντρωση, φωτογραφία της οποίας οικειοποιείται η ΣΕΣ, ομιλητής ήταν και ο Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας!
Το συγκεκριμένο άρθρο, η ΣΕΣ το αναδημοσιεύει από τη γαλλική εφημερίδα "Le Monde", όπου είχε άλλη φωτογραφία αρχικά. Δηλαδή, η ΣΕΣ, πήρε ένα άρθρο με δηλώσεις εκπροσώπου της ΓΣΕΕ και του πρόσθεσε φωτογραφία από κινητοποίηση του ΠΑΜΕ! Η προσπάθεια καπήλευσης των αγώνων του ταξικού κινήματος είναι ξεκάθαρη!
Ο ρόλος των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στην Ελλάδα, όπως και συνολικά των μελών της ΣΕΣ στην Ευρώπη, έχει οδηγήσει τις συνδικαλιστικές οργανώσεις αυτές σε ανυποληψία, σε απομαζικοποίηση, σε πλήρη σάπισμα και απομάκρυνση από τις εργατικές μάζες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία γενική απεργία στην Ελλάδα, η ΓΣΕΕ, για να μπορέσει να διοργανώσει απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα, προσπάθησε να φέρει εργαζόμενους από όλη την Ελλάδα. Και αυτό όμως απέτυχε, καθώς με πολύ κόπο και χρήμα κατάφερε να συγκεντρώσει μόνο μερικές εκατοντάδες.
Την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ, τα συνδικάτα, οι Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται σε αυτό, πραγματοποίησαν απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα με τη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων. Μόνο στην περιοχή της Αττικής, το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε 4 συγκεντρώσεις (σε Αθήνα, Πειραιά, Λαύριο, Ελευσίνα) με χιλιάδες εργαζόμενους.
Αυτή τη γύμνια, τον εκφυλισμό, η ΣΕΣ προσπαθεί να τα κρύψει και να φορέσει στον εαυτό της δάφνες αγωνιστικότητας, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες (αλλοιωμένες) από συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ!
Η ΣΕΣ είναι όργανο του ιμπεριαλισμού, υπηρέτης της ΕΕ και των μονοπωλίων. Υπερηφανεύεται για τον αντικομμουνισμό της και το ρόλο της στη στήριξη ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολλά άλλα "κατορθώματα" ενάντια στους εργαζόμενους και τους λαούς.
Στην Ελλάδα η ΣΕΣ στήριξε την επιβολή των αντεργατικών πολιτικών και των μνημονίων, ειδικά στο Δημοψήφισμα του 2015, καλώντας τους εργαζόμενους να ψηφίσουν υπέρ των αντεργατικών μέτρων, τα οποία δήθεν καταγγέλλει σήμερα.
Το ΠΑΜΕ, από την ίδρυσή του είναι μέλος της ΠΣΟ, κομμάτι του παγκόσμιου ταξικού κινήματος. Οι δυνάμεις του, τα ταξικά συνδικάτα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων ενάντια στα αντεργατικά μέτρα, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.
Η προσπάθεια καπήλευσης των αγώνων των ταξικών συνδικάτων, από τις δυνάμεις της ΣΕΣ δεν είναι καινούργια. Είναι όμως πρόκληση να το παίζουν αγωνιστές αυτοί που ανοιχτά κάνουν απεργοσπασία, υπονομεύουν τους αγώνες, που καλλιεργούν την απογοήτευση, την ηττοπάθεια και τη μοιρολατρία.
Το ΠΑΜΕ, οι αγώνες της εργατικής τάξης της Ελλάδας δεν έχουν καμία σχέση με τους βρώμικους μηχανισμούς της ΣΕΣ. Τα τιμημένα λάβαρα του ΠΑΜΕ δεν έχουν καμία θέση στις σελίδες και τα ΜΜΕ των ιμπεριαλιστών και των υπηρετών τους. Όμως το ψέμα, η υποκρισία και η λαθροχειρία είναι η δεύτερη φύση τους.
Καλούμε την εργατική τάξη της Ελλάδας και της Ευρώπης να απομονώσει αυτές τις δυνάμεις, να δυναμώσει ο αγώνας για την αποκάλυψη του βρώμικου ρόλου τους. Να δυναμώσουν τη δική τους φωνή, το ΠΑΜΕ».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.