Α ΑΔΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΔΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΔΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΑΔΕΙΑ AIDS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΦΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΔΕΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ Γ ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΗΣΗ ΓΕΝΗΣΗ ΑΔΕΙΑ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΔΩΡΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ Ε.Γ.Σ.Σ.Ε ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΓΟΣΗΜΟ ΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΛΑΡΚΟ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΟΑΕΔ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΑΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ONLINE

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΚΟ Α.Ε. - 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην απεργία την Τετάρτη 28/11/2018. η απεργία αυτή πρέπει να είναι μία γερή απάντηση στην αντεργατική επίθεση της κυβέρνησης που υποκρίνεται για δήθεν ελεύθερες διαπραγματεύσεις για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
Η ομοσπονδία μας έχει ήδη καταθέσει τα σχέδια των ΣΣΕ σε ΣΕΒ και ΓΣΕΒΕΕ διεκδικώντας την άμεση υπογραφή των κλαδικών συμβάσεων εργασίας. Είναι σε όλους μας σαφές πως η υπογραφή των ΣΣΕ δεν θα έρθει με τις ψεύτικες εξαγγελίες της Κυβέρνησης, αλλά με τη δική μας αποφασιστική συμμετοχή.
Η απεργία είναι ένα πρώτο βήμα για να δείξουμε τη δύναμη και την αποφασιστικότητα του κλάδου. Για να υπερασπιστούμε τη θέση μας για μισθούς και δικαιώματα που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας.
Μαζί με τις ΣΣΕ  διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας. απαιτούμε από την κυβέρνηση την επανένταξη του κλάδου στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, τη δωρεάν παροχή στις υπηρεσίες υγείας και Παιδείας για τις λαϊκές οικογένειες. απαιτούμε την απεμπλοκή της χώρας μας από κάθε μορφής ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και σχέδια το ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας θα τις επιβάλουμε με τον αγώνα μας!
Τη «δίκαιη ανάπτυξη» που από κοινού εργοδοσία, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αστικά κόμματα, και οι ηγεσίες των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΒ, προπαγανδίζουν, τη νιώθουμε κάθε μέρα στο πετσί μας!
Επιδιώκουν να μας πείσουν όχι μόνο να μείνουμε  σκυφτοί, γονατισμένοι, αλλά να αποδεχτούμε και να αγωνιστούμε για τους στόχους του κεφαλαίου, να εγκαταλείψουμε ότι καταφέραμε να κρατήσουμε ως δικαιώματα μέσα στην κρίση, να θυσιάσουμε τα πάντα για την ανάκαμψη των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.
Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να  παρασυρθεί από τα λόγια της κυβέρνησης περί«μεταμνημονιακής» εποχής αφού όχι μόνο δε φέρνουν ανακούφιση και λύτρωση για τον εργαζόμενο λαό, αλλά θα ενισχύσουν την αντιλαϊκή επίθεση με βάση τα μνημόνια επιτήρηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ενάντια στη δίκη ανάπτυξης που  προπαγανδίζει η κυβέρνηση, οι εργοδότες και οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ.
Όλα αυτά που χάσαμε στα χρόνια της κρίσης θα μπορέσουμε να τα ανακτήσουμε μόνο με ταξικό αγώνα, ισχυροποιώντας το συνδικάτο μας, με κοινή δράση και συμμαχία με τα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Τίποτα δεν μας χαρίστηκε, όλα με σκληρούς αγώνες και θυσίες κατακτήθηκαν. Μόνο ο οργανωμένος και αποφασισμένος λαός έχει τη δύναμη να τα ξαναεπιβάλλει σε κράτος και εργοδοσία. Με το δικό μας κοινωνικό μέτωπο να πάρουμε όλο τον πλούτο που  παράγουμε, να ανοίξουμε το δρόμο για την εργατική εξουσία.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.