Α ΑΔΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΔΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΔΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΑΔΕΙΑ AIDS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΦΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΔΕΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ Γ ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΗΣΗ ΓΕΝΗΣΗ ΑΔΕΙΑ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΔΩΡΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ Ε.Γ.Σ.Σ.Ε ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΓΟΣΗΜΟ ΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΛΑΡΚΟ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΟΑΕΔ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΑΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ONLINE

Για «επίπονη» συμφωνία κάνουν λόγο οι ηγέτες της ΕΕ

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης θα είναι «επώδυνη», είναι η κοινή συνισταμένη των δηλώσεων που έκαναν οι ηγέτες της λυκοσυμμαχίας, προαναγγέλλοντας μια επιχείρηση τύπου «σοκ και δέος» για τον ελληνικό λαό. Ταυτόχρονα εμφανίστηκαν βέβαιοι ότι η ελληνική κυβέρνηση και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα θα κάνουν το ταξικό τους «καθήκον» και θα ψηφίσουν τον ο δοστρωτήρα των βάρβαρων μέτρων. 
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντ. Τουσκ, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ότι υπάρχουν «αυστηροί όροι» που πρέπει να εκπληρωθούν, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα του ESM. 
Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, έκανε λόγο για «επίπονη» συμφωνία, υποστηρίζοντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την αρχή επέμενε στο γεγονός ότι δεν υπήρχε περίπτωση να έχουμε Grexit. Επίσης αναφέρθηκε στη χορήγηση «αναπτυξιακού πακέτου» προς την Ελλάδα, για να τονωθεί το ντόπιο κεφάλαιο και η καπιταλιστική ανάπτυξη. 
Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ, δήλωσε πως το κομβικό ζήτημα ήταν αυτό της εμπιστοσύνης, καθώς και ότι πρέπει να ψηφιστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η συμφωνία στο σύνολο και τα προαπαιτούμενα. 
Η Γερμανίδα καγκελάριος, Αγκ. Μέρκελ δήλωσε πως πρέπει να επανοικοδομηθεί η εμπιστοσύνη και πως η πορεία θα είναι «επώδυνη». Κληθείσα να σχολιάσει εάν η κυβέρνηση μπορεί να περάσει τα μέτρα, απάντησε ότι στην Ελλάδα υπάρχει γενική ομοφωνία ότι πρέπει να ληφθούν τα μέτρα και ότι οι νόμοι που πρέπει να ψηφιστούν έχουν προετοιμαστεί ήδη. 
Ερωτηθείσα αν παραμένει στο τραπέζι ένα «σχέδιο Β» για προσωρινή έξοδο από το ευρώ, υποστήριξε ότι έχει επαληθευτεί το «σχέδιο Α» και δεν χρειαζόμαστε «σχέδιο Β». Πρόσθεσε ότι το «σχέδιο Β» θα μπορούσε να τεθεί σε εφαρμογή μόνο αν το είχε ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση, η οποία όμως διαβεβαίωσε ότι θέλει να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρ. Ολάντ, έκανε λόγο για «ιστορική απόφαση» και «θαρραλέα επιλογή» του Αλ. Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι η Ευρωζώνη κατάφερε να διατηρηθεί στην ολότητά της. «Η Ελλάδα ήθελε να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ και ήταν καθήκον μας να το κάνουμε αυτό», ανέφερε.
Υπογράμμισε, ακόμη, πως αν δεν υπήρχε σταθερότητα στις σχέσεις Γερμανίας - Γαλλίας, για να βρεθεί ένας συμβιβασμός, δεν θα υπήρχε συμφωνία.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.