Α ΑΔΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΔΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΔΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΑΔΕΙΑ AIDS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΦΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΔΕΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ Γ ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΗΣΗ ΓΕΝΗΣΗ ΑΔΕΙΑ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΔΩΡΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ Ε.Γ.Σ.Σ.Ε ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΓΟΣΗΜΟ ΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΛΑΡΚΟ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΟΑΕΔ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΑΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ONLINE

Όλοι στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 22 Οκτώβρη - Συγκέντρωση στην πλ. Πάρκου στις 19.30

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 06986108669 - 6944878005 - 6983869431

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ

Συνάδελφοι οικοδόμοι & Εργαζόμενοι στις κατασκευές,

Όλοι στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 22 Οκτώβρη - Συγκέντρωση στην πλ. Πάρκου στις 19.30

Άμεση κινητοποίηση τώρα, ξεσηκωμός να μην περάσουν τα νέα μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Διαλύουν το κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, πετσοκόβουν για άλλη μία φορά τις συντάξεις, φέρνουν νέους φόρους για τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Έρχονται ιδιωτικοποιήσεις που θα τις πληρώσει ο λαός με απολύσεις, πανάκριβα τιμολόγια, παράδοση του δημόσιου πλούτου στους καπιταλιστές. Η απελευθέρωση των πλειστηριασμών και για την πρώτη κατοικία, ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση σε παιδεία και υγεία, η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, νέα επίθεση σε ότι έχει απομείνει από τα εργατικά δικαιώματα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ
ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε οργανώσου, πάρε την υπόθεση στα χέρια σου για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα. Κόντρα στην ηττοπάθεια, τη μοιρολατρία, τη λογική του “δεν γίνεται τίποτα” μπορούμε με τον οργανωμένο αγώνα να βάλουμε εμπόδια στα νέα μέτρα, να διεκδικήσουμε πίσω όσα δικαιώματα χάθηκαν, να ανατρέψουμε την πολιτική που θυσιάζει τις ζωές και το μέλλον μας στο βωμό των κερδών του κεφαλαίου.

Ανεξάρτητα από τη ψήφο στις πρόσφατες εκλογές κανείς δεν πρέπει να συναινέσει στο νέο έγκλημα που έρχεται. Δεν πρέπει να πέσουμε θύματα στην εξαπάτηση που επιχειρεί η κυβέρνηση με το τέχνασμα των ισοδύναμων, τα περί “κοινωνικής δικαιοσύνης” ή τις ψεύτικες προσδοκίες ότι εμείς οι εργαζόμενοι έχουμε να περιμένουμε κάτι από την όποια καπιταλιστική ανάπτυξη. Η ανάπτυξή τους θα στηθεί πάνω στα συντρίμμια των δικαιωμάτων μας με πάμφθηνους εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα και προστασία.

Στόχος τους είναι να εφησυχάσουν, να αποπροσανατολίσουν την εργατική τάξη, να μας βρουν απροετοίμαστους και ανοργάνωτους για να περάσουν τα νέα μέτρα χωρίς αντίσταση ή ακόμα και με τη δική μας συναίνεση. Δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλά απ’ όσα σήμερα παίρνουν πίσω ήταν κατακτήσεις που κληρονομήσαμε από προηγούμενες γενιές. Το οκτάωρο, η κοινωνική ασφάλιση, οι συλλογικές συμβάσεις, η μόνιμη και σταθερή δουλειά κατακτήθηκαν με σκληρούς αγώνες, θυσίες και πολλές φορές με αίμα.
Και σήμερα αποδεικνύεται, ότι όπου οι εργαζόμενοι είναι οργανωμένοι και αντιστέκονται κρατούν δικαιώματα, έχουν κατακτήσεις, αποτρέπουν τα χειρότερα. Τέτοια παραδείγματα έχουμε αρκετά και στον κλάδο μας!

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, δεν έχουμε την πολυτέλεια της αναμονής. Πρέπει να ανέβει ο πήχης της δράσης, της συμμετοχής, της διεκδίκησης. Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου μας πήρε απόφαση συμμετοχής στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα στις 22 Οκτώβρη (στην Λαμία στις 7.30 μ.μ. στην Πλ. Πάρκου) όπως και στην απεργία στις 12 Νοέμβρη ενάντια στα νέα μέτρα, για να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί και αντιασφαλιστικοί νόμοι.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Να γίνει υπόθεση όλων η μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο, η κλιμάκωση του αγώνα με την απεργία. Να στείλουμε μήνυμα αντίστασης και ανυπακοής στις αξιώσεις της Ε.Ε., του κεφαλαίου και της κυβέρνησής τους. Να γίνουμε εμείς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.
Στη φτώχεια, στην ανεργία, στην κατάργηση δικαιωμάτων δεν υπάρχει ήπια εφαρμογή!
Στην οργάνωση και στη συνολική απάντηση που πρέπει να δοθεί η αποχή είναι σιωπηλή αποδοχή των μέτρων.

ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ
ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ή ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ή ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Όλοι στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 22 Οκτώβρη - Συγκέντρωση στην πλ. Πάρκου στις 19.30
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.