Α ΑΔΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΔΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΔΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΑΔΕΙΑ AIDS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΦΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΔΕΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ Γ ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΗΣΗ ΓΕΝΗΣΗ ΑΔΕΙΑ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΔΩΡΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ Ε.Γ.Σ.Σ.Ε ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΓΟΣΗΜΟ ΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΛΑΡΚΟ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΟΑΕΔ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΑΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ONLINE

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ Καταγγέλλει την παρουσία αστυνομίας σε εργατική διαφορά στην Επιθεώρησης Εργασίας Ν. Ιωνίας

Την προκλητική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων κατά τη διαδικασία συζήτησης εργατικής διαφοράς μεταξύ εργαζόμενης και της εταιρείας «Biosar» (Όμιλος «ΕΛΛΑΚΤΩΡ»), στα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας στη Ν. Ιωνία Αττικής την Τετάρτη 22 Ιούνη καταγγέλλει η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας.
Η κλαδική Ομοσπονδία στην ανακοίνωση - καταγγελία αναφέρει:
«Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι έλαβαν συγκεκριμένη διαταγή από τη Διεύθυνση του οικείου Αστυνομικού Τμήματος να παραστούν(!) και να εποπτεύσουν την ομαλή διεξαγωγή της εργατικής διαφοράς! Έτσι, πήραν θέση, από νωρίς το πρωί, στα γραφεία που θα γινόταν η συζήτηση.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν είναι καθόλου "αθώα", ούτε αποτέλεσμα υπέρμετρου ζήλου εκτέλεσης του καθήκοντος από μεριάς των αστυνομικών οργάνων.
Εντάσσεται μέσα στο σύνολο της επίθεσης που δέχονται οι εργαζόμενοι και των σχεδιασμών που προωθούνται για περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης.
Η κυβέρνηση φέρνει σοβαρές ευθύνες που με τη στάση της, την πολιτική της τροχοδρομεί τέτοιου είδους ενέργειες, που εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις στη μεγαλοεργοδοσία να επιβάλλει στους χώρους δουλειάς συνθήκες "γαλέρας", όπως επιχειρείται με την απολυμένη από την εταιρία "Biosar" του ομίλου "ΕΛΛΑΚΤΩΡ".
Η αναβίωση και αναβάθμιση του ρόλου του συνδικαλιστικού της ασφάλειας, που δεν "περιορίζεται" πλέον στην καταγραφή και παρακολούθηση εργατικών συγκεντρώσεων, αλλά περνάει και σε ρόλο "επόπτη" στο πλευρό της αστικής νομιμότητας που κινδυνεύει από εργάτες που παλεύουν και διεκδικούν, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αυταπάτες.
Η αντιλαϊκή πολιτική θα συνεχιστεί για να εξασφαλιστεί "δίκαιη και κερδοφόρα" ανάπτυξη για το κεφάλαιο, με φθηνούς και χωρίς δικαιώματα εργάτες.
Ο μόνος δρόμος, η μόνη δύναμη που μπορεί να αντιπαλέψει αυτή την κατάσταση είναι η οργανωμένη πάλη των εργαζομένων σε σύγκρουση με τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και των μονοπωλίων.
Το δίκιο των εργαζομένων σε αυτή την προοπτική μπορεί να κερδηθεί και να εδραιωθεί».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.