Α ΑΔΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΔΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΔΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΑΔΕΙΑ AIDS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΦΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΔΕΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ Γ ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΗΣΗ ΓΕΝΗΣΗ ΑΔΕΙΑ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΔΩΡΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ Ε.Γ.Σ.Σ.Ε ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΓΟΣΗΜΟ ΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΛΑΡΚΟ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΟΑΕΔ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΑΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ONLINE

Κινητοποίηση Συνδικάτων στις 25 Νοέμβρη ενάντια στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης και την κατάργηση των ΒΑΕ

Κινητοποίηση την Τετάρτη 25 Νοέμβρη στις 5 μ.μ. στην πλ. Ομονοίας ενάντια στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης και στην κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων διοργανώνουν Σωματεία και Συνδικάτα, όπως αποφασίστηκε και στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν την Τετάρτη 18 Νοέμβρη.
Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας σημειώνει:
«Συνάδελφοι,
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με το νέο αντιασφαλιστικό νόμο που ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή, χτυπάει ό,τι απέμεινε όρθιο στην Κοινωνική Ασφάλιση. Ταυτόχρονα σχεδιάζει τον αποχαρακτηρισμό ειδικοτήτων και επαγγελμάτων από το καθεστώς των ΒΑΕ.
Ψάχνουν να βρουν τον τρόπο και το χρόνο να αυξήσουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης. Ήδη έχουν προχωρήσει στη μείωση των συντάξεων με το νέο τρόπο υπολογισμού τους, στην περικοπή παροχών Υγείας - Πρόνοιας, έχουν δυσκολέψει την έκδοση αποφάσεων για αναπηρικές συντάξεις. Τα νέα μέτρα θα κλιμακώσουν την επίθεση, ανοίγουν την όρεξη της εργοδοσίας για νέες απαιτήσεις. Οι απαιτήσεις αυτές αποκαλύπτονται στην πρόσφατη συμφωνία της κυβέρνησης μαζί με τα άλλα κοράκια στο Γιούρογκρουπ για χτύπημα των ΒΑΕ και την αύξηση των ελάχιστων ενσήμων που απαιτούνται για τη θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος που είναι σήμερα στα 4.500 ένσημα.
Λέμε φτάνει πια.
Η ζωή μας και η υγεία μας δεν μπαίνει στα παζάρια.
Προαπαιτούμενο για να βάλουμε φρένο στην κατεδάφιση από ό,τι έχει απομείνει στην Κοινωνική Ασφάλιση είναι η οργάνωση και οι ταξικοί αγώνες.
Να προστατεύσουμε τη ζωή μας, να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας.
Οργάνωση σε κάθε τόπο δουλειάς, στο Συνδικάτο, στις γειτονιές και αγώνας προτάσσοντας τις δικές μας ανάγκες έως ότου απαλλαγούμε από αυτούς που μας κλέβουν τον ιδρώτα που εμείς παράγουμε.
Παίρνουμε όλοι μέρος στην κινητοποίηση που διοργανώνει το Συνδικάτο μας μαζί με άλλα σωματεία και συνδικάτα την Τετάρτη 25 Νοέμβρη στις 5 μ.μ. στην πλ. Ομονοίας για να διεκδικήσουμε:

  • Κάτω τα χέρια από τα ΒΑΕ - Κάτω τα χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση.
  • Μέτρα για την υγιεινή και την ασφάλεια στην εργασία.
  • Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
  • Κοινωνική Ασφάλιση σύμφωνα με τις ανάγκες μας».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.