Α ΑΔΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΔΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΔΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΑΔΕΙΑ AIDS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΦΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΔΕΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ Γ ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΗΣΗ ΓΕΝΗΣΗ ΑΔΕΙΑ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΔΩΡΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ Ε.Γ.Σ.Σ.Ε ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΓΟΣΗΜΟ ΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΛΑΡΚΟ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΟΑΕΔ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΑΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ONLINE

Άρτα: Πέτυχαν την ανάκληση των έξι απολύσεων από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ομοσπονδία Οικοδόμων, ΕΚ Άρτας, Συνδικάτο Οικοδόμων Άρτας και εργαζόμενοι

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακλήθηκαν οι απολύσεις στην Άρτα


Η αποφασιστική παρέμβαση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, του Εργατικού Κέντρου Άρτας, του συνδικάτου οικοδόμων Άρτας και των εργαζομένων απέναντι στις εκδικητικές απολύσεις των Προέδρων του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου Οικοδόμων καθώς και τεσσάρων άλλων εργαζομένων στην Άρτα, είχε αποτέλεσμα να ανακληθούν όλες οι απολύσεις και οι συνάδελφοι άμεσα να επιστρέψουν στην δουλειά τους.
Η εξέλιξη αυτή φανερώνει ότι η ανυποχώρητη στάση με επίκεντρο τα συμφέροντα των εργαζομένων είναι ο μόνος δρόμος για να αντιμετωπιστεί η επίθεση της εργοδοσίας, να μπουν στέρεες βάσεις στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας για την υπεράσπιση της ζωής μας, την κάλυψη των αναγκών μας. Απαντάει στην πράξη στην κυβερνητική προπαγάνδα που λέει ότι, με βάση το αποτέλεσμα στις εκλογές, οι εργαζόμενοι δεν δικαιούνται να αγωνίζονται ενάντια στην εφαρμοζόμενη  πολιτική και ούτε λίγο ούτε πολύ πρέπει να δεχτούν την σφαγή της ζωής τους.
Στο βαθμό που θα ενισχύεται αυτή η κατεύθυνση θα ανεβαίνει η αποτελεσματικότητα της πάλης, η εργατική τάξη θα κατακτάει καλύτερες θέσεις για να παλεύει να πετύχει νίκες σε όλα τα επίπεδα.
Η επαναπρόσληψη των εργαζομένων αποκαλύπτει την στάση που τήρησαν οι πλειοψηφίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο και το Σωματείο εργαζομένων στην αρχαιολογία στην Άρτα. Η τοποθέτηση τους ότι οι απολύσεις έγιναν με «νόμιμο τρόπο» και δεν αφορούν την συνδικαλιστική δράση αντικειμενικά οδηγούν στον συμβιβασμό, στην μοιρολατρία, ρίχνουν «νερό στο μύλο» για την εφαρμογή της κυβερνητικής αντιλαϊκής πολιτικής και των αντεργατικών μέτρων.
Η ζωή του εργάτη δεν μπορεί να μπει στην μέγγενη των νόμων που ψηφίζονται για να διασφαλιστεί η κερδοφορία του κεφαλαίου.
Η ζωή του εργάτη, του φτωχού αγρότη, του επαγγελματοβιοτέχνη προσδιορίζεται από τις ανάγκες του και το πώς αυτές θα καλυφθούν.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους στο επίκεντρο της προσοχής και της δράσης τους να βάλουν τις ανάγκες τους.
Να συμπορευτούν μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα στους αγώνες για την ανατροπή της βαρβαρότητας που ζούμε, την ενίσχυση της προοπτικής που στο επίκεντρο της θα βάζει «το δίκιο του εργάτη».
Η απεργία στις 12 Νοέμβρη μπορεί και πρέπει να γίνει σταθμός για την κλιμάκωση του αγώνα σε αυτήν την κατεύθυνση.
Για τη Διοίκηση

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.