Α ΑΔΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΔΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΔΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ ΑΔΕΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΔΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΑΔΕΙΑ AIDS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΓΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΦΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΔΕΙΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ Γ ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΟΣ ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΗΣΗ ΓΕΝΗΣΗ ΑΔΕΙΑ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΔΩΡΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ Ε.Γ.Σ.Σ.Ε ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΡΓΟΣΗΜΟ ΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΛΑΡΚΟ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΟΑΕΔ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΑΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ONLINE

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από ταξικά σωματεία


Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 26 Γενάρη τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων/Ιδιωτικών, Γάλακτος/Τροφίμων/Ποτών, Οικοδόμων, Συνταξιούχων ΙΚΑ και ο Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ, που συσπειρώνονται με το πλαίσιο αιτημάτων του ΠΑΜΕ.

Συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας στους οποίους έθεσαν με τη μορφή των αιτημάτων ορισμένες σημαντικές πλευρές που αποσκοπούν να καλύψουν άμεσες ανάγκες ανέργων, σπουδαστών, συνταξιούχων και άλλων που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση:

  • Το θέμα της δωρεάν μετακίνησης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ορισμένων ομάδων όπως άνεργοι, σπουδαστές και φοιτητές του ΤΕΙ και του ΑΕΙ κά. Κάλεσε, δε, την Περιφέρεια να επιδοτήσει - χρηματοδοτήσει το κόστος αυτού του μέτρου.
  • Το θέμα της διεκδίκησης θέσεων εργασίας. Να προκηρυχθούν οι κενές θέσεις στην Περιφέρεια Στερεάς για κάλυψη όλων των Υπηρεσιών της, μόνιμες με πλήρη αμοιβή και δικαιώματα. Σε κάθε περίπτωση να ισχύουν οπωσδήποτε διαφανείς και αδιάβλητες διαδικασίες.
  • Συγκεκριμένα μέτρα από την Περιφέρεια για την αποτροπή της μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας στο πλαίσιο της προστασίας των Ασφαλιστικών Ταμείων που μέχρι σήμερα κατεδάφιζαν οι κυβερνήσεις σε όφελος της δήθεν επιχειρηματικότητας.

Τέλος η αντιπροσωπεία ζήτησε να απευθυνθεί το ΠΑΜΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την πρώτη του τακτική συνεδρίαση για το θέμα της ανεργίας και των μέτρων αντιμετώπισής της.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.